Forum

Powrót krs

D.

Dominika .....

0

Wykonawca nie dołączył mi do oferty krs-u podwykonawcy.
badając ofertę wygenerowałam krs podwykonawcy sprawdzając go jednak nie wydrukowałam i nie zapisalam nigdzie.
co w takim wypadku, kiedy teraz muszę przekazać dokyuemnty do mazowieckiej jednostki a wiadomo krs generuje się na bieżąco??
proszę o poradę
Wykonawca nie dołączył mi do oferty krs-u podwykonawcy. badając ofertę wygenerowałam krs podwykonawcy sprawdzając go jednak nie wydrukowałam i nie zapisalam nigdzie. co w takim wypadku, kiedy teraz muszę przekazać dokyuemnty do mazowieckiej jednostki a wiadomo krs generuje się na bieżąco?? proszę o poradę
0
2018-09-04 11:37 0

J.

Jacek .....

Fachowiec 1578

Już jest po wyborze oferty najkorzystniejszej?
Ogólnie zamawiający może samodzielnie pobrać dokument z KRS jeżeli wykonawca wskaże skąd można to pobrać, jeżeli nie wskaże to wykonawca musi go na wezwanie dostarczyć. Jeżeli już jest po wyborze oferty i nie macie dokumentu no to kiepska sprawa. Podejrzewam że wydruk z KRS żądaliście na zbadanie brak podstaw do wykluczenia - z art. 24 ust. 5 pkt 1, więc powinno być to udokumentowane z odpowiednią datą.
Już jest po wyborze oferty najkorzystniejszej? Ogólnie zamawiający może samodzielnie pobrać dokument z KRS jeżeli wykonawca wskaże skąd można to pobrać, jeżeli nie wskaże to wykonawca musi go na wezwanie dostarczyć. Jeżeli już jest po wyborze oferty i nie macie dokumentu no to kiepska sprawa. Podejrzewam że wydruk z KRS żądaliście na zbadanie brak podstaw do wykluczenia - z art. 24 ust. 5 pkt 1, więc powinno być to udokumentowane z odpowiednią datą.
0
2018-09-04 12:22 0
Chcesz zobaczyć kontynuację tej dyskusji? Przyjdź na szkolenie i uzyskaj dostęp do EduStrefy