Forum

Powrót Zmiana ogłoszenia o zamówieniu

K.

Katarzyna .....

28

Przetarg nieograniczony unijny - dokonuję zmiany warunków udziału w postępowaniu, zmieniam treść siwz i ogłoszenie o zamówieniu.
Czy mogę np. dziś zmienić treść ogłoszenia o zamówieniu i umieścić je w tym samym dniu w bip firmy, czy muszę czekać na jego opublikowanie w Suplemencie do Dziennika Urzędowego Unii Europejskiej i dopiero umieścić w bip.
A kiedy mam umieścić zmianę treści siwz, czy mogę dziś tj. w dniu przesłania ogłoszenia o zmianie, czy też muszę czekać aż ogłoszenie zostanie opublikowane.
Przetarg nieograniczony unijny - dokonuję zmiany warunków udziału w postępowaniu, zmieniam treść siwz i ogłoszenie o zamówieniu. Czy mogę np. dziś zmienić treść ogłoszenia o zamówieniu i umieścić je w tym samym dniu w bip firmy, czy muszę czekać na jego opublikowanie w Suplemencie do Dziennika Urzędowego Unii Europejskiej i dopiero umieścić w bip. A kiedy mam umieścić zmianę treści siwz, czy mogę dziś tj. w dniu przesłania ogłoszenia o zmianie, czy też muszę czekać aż ogłoszenie zostanie opublikowane.
0
2018-09-19 12:53 0

A.

Anna .....

Fachowiec 132

Ja to ostatnio przerabiałam i modyfikację SIWZ zamieściłam na stronie w dniu wytworzenia informacji i w tym samym dniu przesłałam do DUUE ogłoszenie o sprostowaniu, jednak ogłoszenie o sprostowaniu zamieściłam na stronie w dniu jego publikacji w DUUE.
Ja to ostatnio przerabiałam i modyfikację SIWZ zamieściłam na stronie w dniu wytworzenia informacji i w tym samym dniu przesłałam do DUUE ogłoszenie o sprostowaniu, jednak ogłoszenie o sprostowaniu zamieściłam na stronie w dniu jego publikacji w DUUE.
0
2018-09-19 13:25 1
Chcesz zobaczyć kontynuację tej dyskusji? Przyjdź na szkolenie i uzyskaj dostęp do EduStrefy