Warning: session_start(): open(/home/klient.dhosting.pl/apexnet/.tmp//sess_7d6f447b58b9d06edec8bef7c4265823, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in /home/klient.dhosting.pl/apexnet/apexnet.com.pl/public_html/edustrefa/wp-content/plugins/exelion/exelion.php on line 15

Warning: session_start(): Failed to read session data: files (path: /home/klient.dhosting.pl/apexnet/.tmp/) in /home/klient.dhosting.pl/apexnet/apexnet.com.pl/public_html/edustrefa/wp-content/plugins/exelion/exelion.php on line 15
Forum | ApexNet - EduStrefa

Forum

Powrót wadium

M.

Magda .....

0

Witam , czy ktoś z Forumowiczów może pomóc i podać przykładowe zapisy zapisy SIWZ dotyczące wadium po elektronizacji ? Nie bardzo wiem jak to zapisać.
Witam , czy ktoś z Forumowiczów może pomóc i podać przykładowe zapisy zapisy SIWZ dotyczące wadium po elektronizacji ? Nie bardzo wiem jak to zapisać.
0
2018-10-31 08:37 0

J.

Jacek .....

Fachowiec 1577

Jeszcze nie stosowałem, ale najlepiej przejrzeć przetargi powyżej progów np. w DUUE i podpatrzeć jakie zapisy stosują zamawiający po elektronizacji.
Jeszcze nie stosowałem, ale najlepiej przejrzeć przetargi powyżej progów np. w DUUE i podpatrzeć jakie zapisy stosują zamawiający po elektronizacji.
0
2018-10-31 08:39 0
Chcesz zobaczyć kontynuację tej dyskusji? Przyjdź na szkolenie i uzyskaj dostęp do EduStrefy