jak prawidłowo określić wartość szacunkową zamówienia na dostawę różnych artykułów spożywczych, postępowanie dotyczy pieczywa, wypieków cukierniczych, mięsa i wędlin, warzyw świeżych i mrożonych, nabiału, przypraw, bakalii; postępowanie jest podzielone na części, zastanawiam się jednak czy należy sumować wartość wszystkich części czy jednak zamówienie każdego asortymentu należy traktować oddzielnie; jest tyle różnych opinii na ten temat, że trudno się w tym odnaleźć;
jak prawidłowo określić wartość szacunkową zamówienia na dostawę różnych artykułów spożywczych, postępowanie dotyczy pieczywa, wypieków cukierniczych, mięsa i wędlin, warzyw świeżych i mrożonych, nabiału, przypraw, bakalii; postępowanie jest podzielone na części, zastanawiam się jednak czy należy sumować wartość wszystkich części czy jednak zamówienie każdego asortymentu należy traktować oddzielnie; jest tyle różnych opinii na ten temat, że trudno się w tym odnaleźć;
0
2018-11-14 10:23 0