Forum

Powrót Przetarg unijny

D.

Dominika .....

0

Prosze o podpowiedź w TED mam ogłoszenie jako opublikowane natomiast nie dostałam żadnego potwierdzenia opublikowania. czy mam czekac na potwierdzenie czy mogę zamiescić siwz na stronie internetowej Zamawijacego?
Prosze o podpowiedź w TED mam ogłoszenie jako opublikowane natomiast nie dostałam żadnego potwierdzenia opublikowania. czy mam czekac na potwierdzenie czy mogę zamiescić siwz na stronie internetowej Zamawijacego?
0
2018-11-19 10:15 0

B.

Beata .....

Fachowiec 310

Siwz zamieszczamy po publikacji w TED.
Być może adres mailowy na zwrotkę w TED jest inny niż Twój, albo wpadło gdzieś w spam. Jeżeli w TED jest opublikowane ogłoszenie i możemy je ściągnąć w prawidłowej wersji - z wszystkimi datami, to znaczy, że z datą publikacji wszystkie dokumenty powinny znaleźć się na BIPie.
Siwz zamieszczamy po publikacji w TED. Być może adres mailowy na zwrotkę w TED jest inny niż Twój, albo wpadło gdzieś w spam. Jeżeli w TED jest opublikowane ogłoszenie i możemy je ściągnąć w prawidłowej wersji - z wszystkimi datami, to znaczy, że z datą publikacji wszystkie dokumenty powinny znaleźć się na BIPie.
0
2018-11-19 10:24 0
Chcesz zobaczyć kontynuację tej dyskusji? Przyjdź na szkolenie i uzyskaj dostęp do EduStrefy