W ciągu roku planujemy organizację kilku spotkań w różnych miejscach -nie są określone, nie jest też określona liczba osób, która będzie w nich uczestniczyć a także termin realizacji (wiemy tylko tyle, że ma się to odbyć w tym roku) i w ramach tych spotkań podane są kwoty na usługi cateringowe (w przypadku niektórych będzie tylko sam serwis kawowy lub kwoty w granicach 500-1000 zł). Czy muszę łączyć wszystkie kwoty i stosować procedure dla całości, czy tez przeprowadzać postępowanie bezpośrednio przed każdym spotkaniem kiedy już znam termin spotkania miejsce i liczbę osób. Przy wynajmie sali często jest tak, że firmy dopuszczają tylko swój catering i nie dopuszczają firm zewnętrznych. W jaki sposób podejść do tematu??
W ciągu roku planujemy organizację kilku spotkań w różnych miejscach -nie są określone, nie jest też określona liczba osób, która będzie w nich uczestniczyć a także termin realizacji (wiemy tylko tyle, że ma się to odbyć w tym roku) i w ramach tych spotkań podane są kwoty na usługi cateringowe (w przypadku niektórych będzie tylko sam serwis kawowy lub kwoty w granicach 500-1000 zł). Czy muszę łączyć wszystkie kwoty i stosować procedure dla całości, czy tez przeprowadzać postępowanie bezpośrednio przed każdym spotkaniem kiedy już znam termin spotkania miejsce i liczbę osób. Przy wynajmie sali często jest tak, że firmy dopuszczają tylko swój catering i nie dopuszczają firm zewnętrznych. W jaki sposób podejść do tematu??
0
2019-01-10 11:13 0