Forum

Powrót JEDZ podpisany elektronicznie

K.

Katarzyna .....

0

Witam,
w grudniu wysłałam JEDZ opatrzony podpisem elektronicznym z użyciem algorytmu SHA-1. Zamawiający wezwał nas do ponownego złożenia JEDZ. I teraz mam dylemat czy wystąpić do wystawcy podpisu elektronicznego o aktualizację podpisu, czy posłużyć się posiadanym podpisem elektronicznym tylko zmienić na algorytm SHA-256???
Witam, w grudniu wysłałam JEDZ opatrzony podpisem elektronicznym z użyciem algorytmu SHA-1. Zamawiający wezwał nas do ponownego złożenia JEDZ. I teraz mam dylemat czy wystąpić do wystawcy podpisu elektronicznego o aktualizację podpisu, czy posłużyć się posiadanym podpisem elektronicznym tylko zmienić na algorytm SHA-256???
0
2019-01-15 10:57 0

B.

Beata .....

Fachowiec 310

Wskazany kontakt z wystawcą podpisu elektronicznego - udzieli właściwej odpowiedzi.
Jeżeli kolejny JEDZ zostanie wysłany z nieprawidłowym podpisem, to wykonawca zostanie wykluczony, wadium zatrzymane.
Wskazany kontakt z wystawcą podpisu elektronicznego - udzieli właściwej odpowiedzi. Jeżeli kolejny JEDZ zostanie wysłany z nieprawidłowym podpisem, to wykonawca zostanie wykluczony, wadium zatrzymane.
0
2019-01-16 19:58 0
Chcesz zobaczyć kontynuację tej dyskusji? Przyjdź na szkolenie i uzyskaj dostęp do EduStrefy