Forum

Powrót cena w formularzu ofertowym

W.

Wioleta .....

2

Witam prosze o pomoc co mam zrobić.
Postępowanie przetarg nieograniczony , świadczenie usług przez okres 36 miesięcy , płatność za wykonanie usług będzie miesięczna
Wykonawca podał w formularzu ofertowym cenę tylko ile będzie wynosiła miesięczna rata, w oświadczeniu podał ,że będzie wykonywał zamówienie przez 36 miesięcy.
Co zrobić - przyjąć tą ofertę czy wzywać do wyjaśnień czy odrzucić
Witam prosze o pomoc co mam zrobić. Postępowanie przetarg nieograniczony , świadczenie usług przez okres 36 miesięcy , płatność za wykonanie usług będzie miesięczna Wykonawca podał w formularzu ofertowym cenę tylko ile będzie wynosiła miesięczna rata, w oświadczeniu podał ,że będzie wykonywał zamówienie przez 36 miesięcy. Co zrobić - przyjąć tą ofertę czy wzywać do wyjaśnień czy odrzucić
0
2019-01-23 11:35 0

B.

Beata .....

Fachowiec 310

Nie wiem jak był skonstruowany FO i cenowy- jeżeli był, bo czasami cenę jednostkową też umieszcza się w tabeli w FO. Sprawdź jakie były zapisy dot. sposobu wyliczenia ceny, co miało znaleźć się w ofercie i jaka cena podlegała ocenie: wartość jednostkowa czy za okres 36 m-cy.
Czasami jak mamy cenę jednostkową to uda się poprawić wyliczenie, ale bez zobaczenia dokumentów trudno jednoznacznie stwierdzić.
Nie wiem jak był skonstruowany FO i cenowy- jeżeli był, bo czasami cenę jednostkową też umieszcza się w tabeli w FO. Sprawdź jakie były zapisy dot. sposobu wyliczenia ceny, co miało znaleźć się w ofercie i jaka cena podlegała ocenie: wartość jednostkowa czy za okres 36 m-cy. Czasami jak mamy cenę jednostkową to uda się poprawić wyliczenie, ale bez zobaczenia dokumentów trudno jednoznacznie stwierdzić.
0
2019-01-23 11:39 0
Chcesz zobaczyć kontynuację tej dyskusji? Przyjdź na szkolenie i uzyskaj dostęp do EduStrefy