Forum

Powrót Udowodnienie przesłania Wykonawcy zawiadomienia

W.

Wioleta .....

2

Witam .Proszę o pomoc .
Wykonawca został powiadomiony o wyborze jego oferty drogą email oraz zawiadomienie takie zostało zamieszczone na stronie internetowej i w siedzibie Zamawiającego .
Nie posiadam potwierdzenia w postaci wydruku dokonania takiej czynności. Kontrolujący każe mi pokazać dowody że to zrobiłam .Czy istnieje jakiś przepis mówiący o tym że mam mieć potwierdzenia dokonania tych czynności.
Witam .Proszę o pomoc . Wykonawca został powiadomiony o wyborze jego oferty drogą email oraz zawiadomienie takie zostało zamieszczone na stronie internetowej i w siedzibie Zamawiającego . Nie posiadam potwierdzenia w postaci wydruku dokonania takiej czynności. Kontrolujący każe mi pokazać dowody że to zrobiłam .Czy istnieje jakiś przepis mówiący o tym że mam mieć potwierdzenia dokonania tych czynności.
0
2019-01-29 12:31 0

J.

Jacek .....

Fachowiec 1578

Można wydrukować maila który został przekazany do wykonawcy, ponadto ze strony internetowej też można zrobić wydruk (o ile nie zostało to całkowicie usunięte). Ogólnie trzeba kontrolującemu przedstawić jakiekolwiek dowody, że powyższe czynności zostały dokonane.
Można wydrukować maila który został przekazany do wykonawcy, ponadto ze strony internetowej też można zrobić wydruk (o ile nie zostało to całkowicie usunięte). Ogólnie trzeba kontrolującemu przedstawić jakiekolwiek dowody, że powyższe czynności zostały dokonane.
0
2019-01-29 12:55 0
Chcesz zobaczyć kontynuację tej dyskusji? Przyjdź na szkolenie i uzyskaj dostęp do EduStrefy