Forum

Powrót sposób komunikacji po ostatnich zmianach ustawy i rozp. w sprawie dokumentów

W.

Wiesława .....

3

Przetarg poniżej progów, prowadzony na starych zasadach. Do których zapisów można się odwołać w sprawie komunikacji pomiędzy wykonawcą i zamawiajacym. Z rozp. w sprawie rodzajów dokumentów, po zmianie z 17.10.2018r. usunięty został cały par. 14. Obecnie wszystkie zapisy dot. postępowań elektronicznych. Co robić?
Przetarg poniżej progów, prowadzony na starych zasadach. Do których zapisów można się odwołać w sprawie komunikacji pomiędzy wykonawcą i zamawiajacym. Z rozp. w sprawie rodzajów dokumentów, po zmianie z 17.10.2018r. usunięty został cały par. 14. Obecnie wszystkie zapisy dot. postępowań elektronicznych. Co robić?
0
2019-01-30 12:26 0

NA.

Natalia A. .....

41

nie wiem czy dobrze zrozumiałam.
z rozporządzenia został usunięty par. 14 ust.1 pozostałe zapisy tego paragrafu otrzymały inne brzmienie.
Jednocześnie w rozporządzeniu z dnia 17 października 2018 r. masz zapisy par. 2 pkt. 1 i 2, które dotyczą wersji papierowej

Tylko nie wiem czy o to Ci chodziło.
nie wiem czy dobrze zrozumiałam. z rozporządzenia został usunięty par. 14 ust.1 pozostałe zapisy tego paragrafu otrzymały inne brzmienie. Jednocześnie w rozporządzeniu z dnia 17 października 2018 r. masz zapisy par. 2 pkt. 1 i 2, które dotyczą wersji papierowej Tylko nie wiem czy o to Ci chodziło.
0
2019-01-30 16:42 0
Chcesz zobaczyć kontynuację tej dyskusji? Przyjdź na szkolenie i uzyskaj dostęp do EduStrefy