Forum

Powrót Skrzynka ePuap

J.

Jakub .....

0

Szanowni,

Spotkał się może ktoś z takim problemem na skrzynce epuap?
Jestem podpięty jako administrator profilu firmowego ( sp. z o. o. jako wykonawca), widzę, że mam nie odczytane dwie wiadomości, jednak nie mam do nich wglądu z mojego profilu, jest sposób aby połączyć skrzynki Właściciela konta i administratora?
Z góry dziękuje za odpowiedź.
Szanowni, Spotkał się może ktoś z takim problemem na skrzynce epuap? Jestem podpięty jako administrator profilu firmowego ( sp. z o. o. jako wykonawca), widzę, że mam nie odczytane dwie wiadomości, jednak nie mam do nich wglądu z mojego profilu, jest sposób aby połączyć skrzynki Właściciela konta i administratora? Z góry dziękuje za odpowiedź.
0
2019-02-11 13:33 0

J.

Justyna .....

0

Po zalogowaniu się do ePuap proszę sobie sprawdzić jaka jest ustawiona skrzynka.
Wybrana skrzynka: (lista rozwijalna):
1. skrzynka domyślna.
2. skład_ESP.
Proszę sobie zmienić np na Skład_ESP (wtedy powinny pojawić się ukryte wiadomości).
Po zalogowaniu się do ePuap proszę sobie sprawdzić jaka jest ustawiona skrzynka. Wybrana skrzynka: (lista rozwijalna): 1. skrzynka domyślna. 2. skład_ESP. Proszę sobie zmienić np na Skład_ESP (wtedy powinny pojawić się ukryte wiadomości).
0
2019-02-11 14:13 0
Chcesz zobaczyć kontynuację tej dyskusji? Przyjdź na szkolenie i uzyskaj dostęp do EduStrefy