Forum

Powrót Wynagrodzenie na stanowisku specjalisty ds zamówień publicznych lub samodzielnym stanowisko ds zamówień publicznych

M.

Monika .....

15

Witajcie. Proszę o anonimowe odpowiedzi na nurtujące mnie zagadnienie dotyczące wynagrodzeń na samodzielnym stanowisku ds zamówień publicznych bądż głównego specjaliosty bądż specjalisty. Podajcie mi proszę nazwe stanowiska i wynagrodzenie netto (już na rękę). Dzięki bardzo i przepraszam za dziwne pytanie :)
Witajcie. Proszę o anonimowe odpowiedzi na nurtujące mnie zagadnienie dotyczące wynagrodzeń na samodzielnym stanowisku ds zamówień publicznych bądż głównego specjaliosty bądż specjalisty. Podajcie mi proszę nazwe stanowiska i wynagrodzenie netto (już na rękę). Dzięki bardzo i przepraszam za dziwne pytanie :)
0
2019-02-21 08:45 0

B.

Beata .....

Fachowiec 310

:) zależy czy jeszcze do tego wynagrodzenia na rękę dodawana jest np. wysługa lat, czy jest przy tym pełniona funkcja kierownika i dodatek kierowniczy.
Firmy różnie płacą, ale w przypadku głównego specjalisty/kierownika wynagrodzenia mogą się kształtować od 4300 brutto w górę (zależy jaka jest siatka płac w danej instytucji). Od tej kwoty pochodne.
:) zależy czy jeszcze do tego wynagrodzenia na rękę dodawana jest np. wysługa lat, czy jest przy tym pełniona funkcja kierownika i dodatek kierowniczy. Firmy różnie płacą, ale w przypadku głównego specjalisty/kierownika wynagrodzenia mogą się kształtować od 4300 brutto w górę (zależy jaka jest siatka płac w danej instytucji). Od tej kwoty pochodne.
0
2019-02-21 09:17 0
Chcesz zobaczyć kontynuację tej dyskusji? Przyjdź na szkolenie i uzyskaj dostęp do EduStrefy