Forum

Powrót KRK-dla spółki z o.o.

D.

Dorota .....

0

Witam
Mam pytanie odnośnie KRK. Mam przetarg- ogłoszenie wysłane 27.07.2016r. W przetargu wymaga się złożenia KRK jeszcze na starych zasadach:
1. Dla spółki: art.24 ust. 1 pkt 9
2. Dla wspólników: art.24 ust. pkt 4-8 oraz pkt 10-11
Niestety kończy mi się ważność przed terminem złożenia. Rozumiem, że muszę jeszcze wystawić po staremu. A co w przypadku przetargów już po nowelizacji? Jaki teraz zakres KRK wpisuje się odnośnie firmy, a jaki odnośnie wspólników i prokurenta?
Witam Mam pytanie odnośnie KRK. Mam przetarg- ogłoszenie wysłane 27.07.2016r. W przetargu wymaga się złożenia KRK jeszcze na starych zasadach: 1. Dla spółki: art.24 ust. 1 pkt 9 2. Dla wspólników: art.24 ust. pkt 4-8 oraz pkt 10-11 Niestety kończy mi się ważność przed terminem złożenia. Rozumiem, że muszę jeszcze wystawić po staremu. A co w przypadku przetargów już po nowelizacji? Jaki teraz zakres KRK wpisuje się odnośnie firmy, a jaki odnośnie wspólników i prokurenta?
1
2016-09-15 10:54 0

M.

Marta .....

27

Polecam najprostszy sposób: przepisujesz z Rozporządzenia ... treść par. 5 ust. 1 - z całą pewnością nie popełnisz błędu
Polecam najprostszy sposób: przepisujesz z Rozporządzenia ... treść par. 5 ust. 1 - z całą pewnością nie popełnisz błędu
1
2016-09-16 05:47 0
Chcesz zobaczyć kontynuację tej dyskusji? Przyjdź na szkolenie i uzyskaj dostęp do EduStrefy