Forum

Powrót Jak zaszyfrować i wysłać ofertę składająca się z kilku oddzielnych dokumentów

R.

Robert .....

7

Pytanie techniczne.
Jako wykonawca mam do złożenia
- Formularz oferty - oryginał ( .doc)
- JEDZ - oryginał ( .doc)
- Kalkulacje cenowa - oryginał ( .xls)
- kopie wpłaty wadium ( .pdf)
Aplikacja do szyfrowania ofert pozwala na zaszyfrowanie 1 pliku, jak to mam zrobić aby stworzyć jeden plik?
Nawet jak uda mi się scalić wszystkie dokumenty w jeden plik ( pewnie są programy pozwalające na to), to czy taki plik zawierający część kopii ( wadium), będzie stanowiło, ze całość pliku jest kopią ( wraz z formularzem cenowym etc.)?
Pytanie techniczne. Jako wykonawca mam do złożenia - Formularz oferty - oryginał ( .doc) - JEDZ - oryginał ( .doc) - Kalkulacje cenowa - oryginał ( .xls) - kopie wpłaty wadium ( .pdf) Aplikacja do szyfrowania ofert pozwala na zaszyfrowanie 1 pliku, jak to mam zrobić aby stworzyć jeden plik? Nawet jak uda mi się scalić wszystkie dokumenty w jeden plik ( pewnie są programy pozwalające na to), to czy taki plik zawierający część kopii ( wadium), będzie stanowiło, ze całość pliku jest kopią ( wraz z formularzem cenowym etc.)?
0
2019-03-18 12:16 0

R.

Robert .....

7

Podpisać każdy załącznik z osobna i spakować w ZIP i ZIP do szyfrowania.
Ok nie było pytania, przepraszam za zaśmiecanie forum.
Podpisać każdy załącznik z osobna i spakować w ZIP i ZIP do szyfrowania. Ok nie było pytania, przepraszam za zaśmiecanie forum.
0
2019-03-18 12:33 0
Chcesz zobaczyć kontynuację tej dyskusji? Przyjdź na szkolenie i uzyskaj dostęp do EduStrefy