Forum

Powrót Kopia polisy ubezpieczeniowej

M.

Malwina .....

10

Witajcie, proszę o pomoc w poniższym temacie.
Wykonawca dostarczył nam kopie polisy ubezpieczeniowej, jednak na polisie nie został wskazany okres ubezpieczenia. Nie wynika z niej nawet czy jest aktualna/ważna i do kiedy. Chcę wezwać Wykonawcę do wyjaśnień w tym temacie.
Poza tym, polisa nie jest podpisana przez ubezpieczyciela, a w mojej opinii powinna być. Czy wezwać Wykonawcę do wyjaśnienia także tej kwestii? Czy wystarczy, że jest podpisana przez Wykonawcę?
Pozdrawiam :)
Witajcie, proszę o pomoc w poniższym temacie. Wykonawca dostarczył nam kopie polisy ubezpieczeniowej, jednak na polisie nie został wskazany okres ubezpieczenia. Nie wynika z niej nawet czy jest aktualna/ważna i do kiedy. Chcę wezwać Wykonawcę do wyjaśnień w tym temacie. Poza tym, polisa nie jest podpisana przez ubezpieczyciela, a w mojej opinii powinna być. Czy wezwać Wykonawcę do wyjaśnienia także tej kwestii? Czy wystarczy, że jest podpisana przez Wykonawcę? Pozdrawiam :)
0
2019-04-01 08:41 0

J.

Jacek .....

Fachowiec 1578

Ja bym się tu nie bawił w wyjaśnianie, tylko w trybie art. 26 ust. 3 zażądał prawidłowego dokumentu który potwierdzi spełnianie warunku udziału w postępowaniu.
Ja bym się tu nie bawił w wyjaśnianie, tylko w trybie art. 26 ust. 3 zażądał prawidłowego dokumentu który potwierdzi spełnianie warunku udziału w postępowaniu.
0
2019-04-01 09:35 2
Chcesz zobaczyć kontynuację tej dyskusji? Przyjdź na szkolenie i uzyskaj dostęp do EduStrefy