Forum

Powrót Wycofanie oferty

A.

Agnieszka .....

0

Witam wszystkich:)
Mam pytanie może wyda się proste ale mi jako osobie początkującej w ZP bardzo pomoże
Jeśli Wykonawca wycofa ofertę przed terminem składania ofert to oczywiście uznajemy ją za skutecznie wycofaną, ale czy w takim wypadku zaznaczamy to jakoś w zestawieniu ofert (np. poprzez wpisanie "Oferta Nr 1 wycofana"", które potem ląduje na str. Zamawiającego ( postępowanie jest poniżej progów unijnych więc prowadzę jeszcze papierowo). Mam wątpliwość bo oferty odbieram z sekretariatu, z którego dostaje również rejestr złożonych ofert, w którym ta oferta wycofana jest ujęta.
Witam wszystkich:) Mam pytanie może wyda się proste ale mi jako osobie początkującej w ZP bardzo pomoże Jeśli Wykonawca wycofa ofertę przed terminem składania ofert to oczywiście uznajemy ją za skutecznie wycofaną, ale czy w takim wypadku zaznaczamy to jakoś w zestawieniu ofert (np. poprzez wpisanie "Oferta Nr 1 wycofana"", które potem ląduje na str. Zamawiającego ( postępowanie jest poniżej progów unijnych więc prowadzę jeszcze papierowo). Mam wątpliwość bo oferty odbieram z sekretariatu, z którego dostaje również rejestr złożonych ofert, w którym ta oferta wycofana jest ujęta.
0
2019-04-04 09:59 0

J.

Jacek .....

Fachowiec 1578

Wycofaną ofertę nie ujmujemy w żadnym zestawieniu ofert, a już w szczególności w informacji o której mowa w art. 86 ust. 5
Wycofaną ofertę nie ujmujemy w żadnym zestawieniu ofert, a już w szczególności w informacji o której mowa w art. 86 ust. 5
0
2019-04-04 10:19 1
Chcesz zobaczyć kontynuację tej dyskusji? Przyjdź na szkolenie i uzyskaj dostęp do EduStrefy