Forum

Powrót PILNE! Zawiadomienie prezesa UZP o zamiarze zawarcia umowy powyżej 4 lat (art. 142 ust 3 Pzp

A.

Adriana .....

0

Czy zamawiający w związku z ogłoszeniem przetargu nieograniczonego na usługę, w którym umowa ma zostać zawarta na okres 60 miesięcy (5 lat), powinien wysłać zawiadomienie do prezesa uzp (zgodnie z art. 142 ust. 3) w formie pisma, czy też w BZP ma sporządzić OGŁOSZENIE O ZAMIARZE ZAWARCIA UMOWY. Czy może oba warianty. Pierwszy raz mam taką sytuację, proszę o poradę. Przetarg ogłoszony w dniu 19.04 br - procedura unijna.
Czy zamawiający w związku z ogłoszeniem przetargu nieograniczonego na usługę, w którym umowa ma zostać zawarta na okres 60 miesięcy (5 lat), powinien wysłać zawiadomienie do prezesa uzp (zgodnie z art. 142 ust. 3) w formie pisma, czy też w BZP ma sporządzić OGŁOSZENIE O ZAMIARZE ZAWARCIA UMOWY. Czy może oba warianty. Pierwszy raz mam taką sytuację, proszę o poradę. Przetarg ogłoszony w dniu 19.04 br - procedura unijna.
0
2019-04-23 11:19 0

M.

Monika .....

8

Moim zdaniem w formie pisma, na stronie UZP jest wzór zawiadomienia. Poniżej skopiowałam jak ew. wyszukać
"Strona: Wzór zawiadomienia z WR, NBO i dla umów powyżej 4 lat
Opis: Zawiadomienie na podst. art. 67 ust. 2 i/lub art. 62 ust.
Rodzaj dokumentu: Wzorcowy dokument
Kategoria: Kontrole prowadzone przez UZP
Data publikacji: 2015/12/02"
Moim zdaniem w formie pisma, na stronie UZP jest wzór zawiadomienia. Poniżej skopiowałam jak ew. wyszukać "Strona: Wzór zawiadomienia z WR, NBO i dla umów powyżej 4 lat Opis: Zawiadomienie na podst. art. 67 ust. 2 i/lub art. 62 ust. Rodzaj dokumentu: Wzorcowy dokument Kategoria: Kontrole prowadzone przez UZP Data publikacji: 2015/12/02"
0
2019-04-23 11:56 0
Chcesz zobaczyć kontynuację tej dyskusji? Przyjdź na szkolenie i uzyskaj dostęp do EduStrefy