Forum

Powrót sumowanie wartości zamówień

M.

Marta .....

0

Witam,
mam, może śmieszne, pytanie odnośnie sumowania wartości zamówień do postępowań przeprowadzanych zgodnie z uregulowaniami wewn. (poniżej 30 000 euro). W regulaminie nie ma o tym ani słowa, więc nie jestem przekonana czy należy to robić (sprawa rozbija się o usługi cateringu).
Witam, mam, może śmieszne, pytanie odnośnie sumowania wartości zamówień do postępowań przeprowadzanych zgodnie z uregulowaniami wewn. (poniżej 30 000 euro). W regulaminie nie ma o tym ani słowa, więc nie jestem przekonana czy należy to robić (sprawa rozbija się o usługi cateringu).
1
2016-09-20 08:25 0

W.

Walentyna .....

20

Nie wiem czy to jest śmieszne pytanie bo z sumowania małych może wyjść duże. Uważam, że należy sumować w moim przypadku w regulaminie do 30 tyś. też są progi określające sposób postępowania.
Nie wiem czy to jest śmieszne pytanie bo z sumowania małych może wyjść duże. Uważam, że należy sumować w moim przypadku w regulaminie do 30 tyś. też są progi określające sposób postępowania.
1
2016-09-20 09:25 0
Chcesz zobaczyć kontynuację tej dyskusji? Przyjdź na szkolenie i uzyskaj dostęp do EduStrefy