Forum

Powrót Ogłoszenie w DUUE opublikują prawdopodobnie w sobotę lub niedzielę, co zrobić ?

K.

Krystian .....

7

Dzień dobry,

Wczoraj tj 25.04.2019 r. przesłałem ogłoszenie o zamówieniu do publikacji w DUUE. Termin do 31.05.2019 r.Na ten moment nie dostałem, żadnego info, że opublikują je dzisiaj, wiec nastawiam się na sobotę lub niedzielę...
Czy kiedy opublikują ogłoszenie w sobotę muszę zamieścić to ogłoszenie i siwz na stronie właśnie w sobotę? Nie wiem co zrobić... czy brać pracę do domu, czy można spokojnie wrzucić w poniedziałek?

Z góry dziękuję za pomoc :)
Dzień dobry, Wczoraj tj 25.04.2019 r. przesłałem ogłoszenie o zamówieniu do publikacji w DUUE. Termin do 31.05.2019 r.Na ten moment nie dostałem, żadnego info, że opublikują je dzisiaj, wiec nastawiam się na sobotę lub niedzielę... Czy kiedy opublikują ogłoszenie w sobotę muszę zamieścić to ogłoszenie i siwz na stronie właśnie w sobotę? Nie wiem co zrobić... czy brać pracę do domu, czy można spokojnie wrzucić w poniedziałek? Z góry dziękuję za pomoc :)
0
2019-04-26 08:15 0

J.

Jacek .....

Fachowiec 1578

W niedzielę nie publikują. Co do soboty, to jeżeli tak będzie a nie ma żadnej możliwości zamieszczenia SIWZ i ogłoszenia, to trzeba to zrobić w poniedziałek.
W niedzielę nie publikują. Co do soboty, to jeżeli tak będzie a nie ma żadnej możliwości zamieszczenia SIWZ i ogłoszenia, to trzeba to zrobić w poniedziałek.
0
2019-04-26 08:27 1
Chcesz zobaczyć kontynuację tej dyskusji? Przyjdź na szkolenie i uzyskaj dostęp do EduStrefy