Forum

Powrót usługa społeczna na szkolenie

A.

Anna .....

32

Witam,
czy waszym zdaniem dopuszczalny jest zapis w formularzu ofertowym, ze
-Wykonawca oświadcza, ze posiada aktualny status oficjalnego partnera producenta oprogramowania* lub jest producentem wymienionego oprogramowania* (*właściwe zaznaczyć)
Czy ktoś może spotkał się z takim zapisem ...
Witam, czy waszym zdaniem dopuszczalny jest zapis w formularzu ofertowym, ze -Wykonawca oświadcza, ze posiada aktualny status oficjalnego partnera producenta oprogramowania* lub jest producentem wymienionego oprogramowania* (*właściwe zaznaczyć) Czy ktoś może spotkał się z takim zapisem ...
0
2019-04-26 08:54 0

J.

Jagoda .....

49

Nie zastosowałabym takiego zapisu, bo wykonawca może być w sieci dystrybucyjnej, która niekoniecznie daje mu prawo posługiwania się tytułem oficjalnego partnera producenta oprogramowania...
Jeśli jest to element kryterium oceny ofert, tj. punktuje Pani fakt bycia producentem lub oficjalnym partnerem, to taki zapis w formularzu ofertowym mógłby się znaleźć.
Nie wiem, co to za oprogramowanie i co w tym przypadku zmienia fakt bycia producentem lub oficjalnym parterem - jeśli jest to uzasadnione np. dostępem do usług typu helpdesk to jak najbardziej.
Nie zastosowałabym takiego zapisu, bo wykonawca może być w sieci dystrybucyjnej, która niekoniecznie daje mu prawo posługiwania się tytułem oficjalnego partnera producenta oprogramowania... Jeśli jest to element kryterium oceny ofert, tj. punktuje Pani fakt bycia producentem lub oficjalnym partnerem, to taki zapis w formularzu ofertowym mógłby się znaleźć. Nie wiem, co to za oprogramowanie i co w tym przypadku zmienia fakt bycia producentem lub oficjalnym parterem - jeśli jest to uzasadnione np. dostępem do usług typu helpdesk to jak najbardziej.
0
2019-04-26 10:13 0
Chcesz zobaczyć kontynuację tej dyskusji? Przyjdź na szkolenie i uzyskaj dostęp do EduStrefy