Forum

Powrót Faktury elektroniczne-wyłączenie stosowania

Michał Łysenko

0

Witam,

Wiem, że Zamawiający ma obowiązek odbierania faktur elektronicznych, ale mam pytanie czy można we wzorze umowy zawrzeć zapis o wyłączeniu stosowania faktury elektronicznych? Bądź poprosić Wykonawce o oświadczenia, w którym oświadczy, że faktury będa wystawiane w postaci papierowej?
Witam, Wiem, że Zamawiający ma obowiązek odbierania faktur elektronicznych, ale mam pytanie czy można we wzorze umowy zawrzeć zapis o wyłączeniu stosowania faktury elektronicznych? Bądź poprosić Wykonawce o oświadczenia, w którym oświadczy, że faktury będa wystawiane w postaci papierowej?
0
2019-05-20 09:35 0

J.

Jacek .....

Fachowiec 1578

Nie ma takiej opcji, od 18 kwietnia zamawiający musi odbierać faktury elektroniczne, a wykonawca ma taką możliwość (może, ale nie musi, to wykonawca decyduje, zamawiający ma być gotowy na odbiór)
Nie ma takiej opcji, od 18 kwietnia zamawiający musi odbierać faktury elektroniczne, a wykonawca ma taką możliwość (może, ale nie musi, to wykonawca decyduje, zamawiający ma być gotowy na odbiór)
0
2019-05-20 09:44 0
Chcesz zobaczyć kontynuację tej dyskusji? Przyjdź na szkolenie i uzyskaj dostęp do EduStrefy