Forum

Powrót Przedmiot obciążony prawami osób trzecich

R.

Robert .....

7

Taka sytuacja:
Przetarg pow. progów na dostawę urządzeń w tym szybowca.
2 w rankingu ofert, zarzuca 1 w rankingu ofert, ze oferowane przez niego urządzenie ( szybowiec) są obciążone prawami osób trzecich ( a właściwe jest współwłaścicielem tego sprzętu).
Najkorzystniejszy w odpowiedzi ma oczywiście inne zdanie. (Jedno i drugie stanowiska prowadzone przez kancelarie adwokacie i trzymają się swoich racji)

Pytanie co w tej sytuacji zrobić? Mogę wybrać ofertę najkorzystniejszego czy mam jakieś możliwości odrzucenia/wykluczenia?
Taka sytuacja: Przetarg pow. progów na dostawę urządzeń w tym szybowca. 2 w rankingu ofert, zarzuca 1 w rankingu ofert, ze oferowane przez niego urządzenie ( szybowiec) są obciążone prawami osób trzecich ( a właściwe jest współwłaścicielem tego sprzętu). Najkorzystniejszy w odpowiedzi ma oczywiście inne zdanie. (Jedno i drugie stanowiska prowadzone przez kancelarie adwokacie i trzymają się swoich racji) Pytanie co w tej sytuacji zrobić? Mogę wybrać ofertę najkorzystniejszego czy mam jakieś możliwości odrzucenia/wykluczenia?
0
2019-05-21 11:44 0

B.

Beata .....

Fachowiec 310

Decyzję pozostawiłabym Twojej Kancelarii i Kierownikowi Zamawiającemu. Problem trudny i może mieć rozwinięcie w KIO lub sądzie, albo w obydwu miejscach.
Decyzję pozostawiłabym Twojej Kancelarii i Kierownikowi Zamawiającemu. Problem trudny i może mieć rozwinięcie w KIO lub sądzie, albo w obydwu miejscach.
0
2019-05-24 11:26 0
Chcesz zobaczyć kontynuację tej dyskusji? Przyjdź na szkolenie i uzyskaj dostęp do EduStrefy