Witam serdecznie,
w jednostce w której pracuję pojawił się taki problem.
Usługo hotelowe i catering poniżej progu równowartości 30 tys euro i to sporo poniżej ale w jednym z realizowanych projektów UE niezbędnym było zastosowanie procedury z art. 138o. Jeśli jakaś procedura zostanie zastosowana to należy już ją realizować do końca roku. I to zaczyna się problem w myśl tej zasady usługi hotelowe/ catering powinien być realizowany z zastosowaniem ww. art PZP ale jest wiele działań o wartości od kilkudziesięciu do kilkuset złotych. Czy jest jakiś sposób by nadal stosować procedury zgodne z regulaminem ZP zamiast zgodnie z ustawą?
Witam serdecznie,
w jednostce w której pracuję pojawił się taki problem.
Usługo hotelowe i catering poniżej progu równowartości 30 tys euro i to sporo poniżej ale w jednym z realizowanych projektów UE niezbędnym było zastosowanie procedury z art. 138o. Jeśli jakaś procedura zostanie zastosowana to należy już ją realizować do końca roku. I to zaczyna się problem w myśl tej zasady usługi hotelowe/ catering powinien być realizowany z zastosowaniem ww. art PZP ale jest wiele działań o wartości od kilkudziesięciu do kilkuset złotych. Czy jest jakiś sposób by nadal stosować procedury zgodne z regulaminem ZP zamiast zgodnie z ustawą?
0
2019-05-27 11:39 0