Forum

Powrót dokumenty po angielsku

A.

Agnieszka .....

0

Dzień dobry
Jedna z firm złożyła mi dokumenty w języku angielskim. Wezwałam ich do dostarczenia dokumentów w języku polskim. Ponadto wymóg złożenia dokumentów w języku polskim został również zawarty w SIWZ. W odpowiedzi na wezwanie firma dostarczyła mi ten sam dokument wraz z ich tłumaczeniem ręcznym na tym samym dokumencie. Czy mogę uznać taki dokument???
Dzień dobry Jedna z firm złożyła mi dokumenty w języku angielskim. Wezwałam ich do dostarczenia dokumentów w języku polskim. Ponadto wymóg złożenia dokumentów w języku polskim został również zawarty w SIWZ. W odpowiedzi na wezwanie firma dostarczyła mi ten sam dokument wraz z ich tłumaczeniem ręcznym na tym samym dokumencie. Czy mogę uznać taki dokument???
0
2019-06-14 09:56 0

NA.

Natalia A. .....

41

dokumenty sporządzone w języku obcym składane są wraz z tłumaczeniem na j. polski . Tłumaczenie dokumentu macie więc jest ok
dokumenty sporządzone w języku obcym składane są wraz z tłumaczeniem na j. polski . Tłumaczenie dokumentu macie więc jest ok
0
2019-06-14 10:03 0
Chcesz zobaczyć kontynuację tej dyskusji? Przyjdź na szkolenie i uzyskaj dostęp do EduStrefy