Forum

Powrót Zobowiązanie podmiotu trzeciego

A.

Anna .....

1

Witam,
W związku ze zmianą ustawy w zakresie wymogu ,,pisemności " zobowiązania podmiotu trzeciego w chwili obecnej nigdzie nie jest sprecyzowane w jakiej formie takie zobowiązanie w przetargu poniżej progów (tj. procedura tradycyjna bez elektronizacji) powinno być złożone przez Wykonawcę. Jaka jest praktyka w chwili obecnej? czy Zamawiający powinien uznać również kopię poświadczoną za zgodność z oryginałem tego dokumentu?
Witam, W związku ze zmianą ustawy w zakresie wymogu ,,pisemności " zobowiązania podmiotu trzeciego w chwili obecnej nigdzie nie jest sprecyzowane w jakiej formie takie zobowiązanie w przetargu poniżej progów (tj. procedura tradycyjna bez elektronizacji) powinno być złożone przez Wykonawcę. Jaka jest praktyka w chwili obecnej? czy Zamawiający powinien uznać również kopię poświadczoną za zgodność z oryginałem tego dokumentu?
0
2019-06-26 16:09 0

W.

Wojciech .....

Fachowiec 814

zobowiązanie (przynajmniej u mnie) powinno dotyczyć konkretnego postępowania, terminów w nim zawartych itp. W związku z tym udostępniający pisze papier konkretny i się pod tym podpisuje. Oświadczenie jako oryginał.
zobowiązanie (przynajmniej u mnie) powinno dotyczyć konkretnego postępowania, terminów w nim zawartych itp. W związku z tym udostępniający pisze papier konkretny i się pod tym podpisuje. Oświadczenie jako oryginał.
0
2019-07-01 12:22 0
Chcesz zobaczyć kontynuację tej dyskusji? Przyjdź na szkolenie i uzyskaj dostęp do EduStrefy