Forum

Powrót Hydranty

M.

Marcin .....

2

Witam mam pytanie do Państwa.
Robota budowlana na wymianę hydrantów wewnątrz budynków została ustalona na podstawie wyceny firmy zewnętrznej, której wartość szacunkowa jest określona poniżej 30 tys. euro.
Moje pytanie brzmi:
Czy poniżej 30 tys. euro muszę spełniać ustalenia opisane w art. 33 PZP, tj posiadać kosztorys inwestorski czy wystarczy sama wycena?
Witam mam pytanie do Państwa. Robota budowlana na wymianę hydrantów wewnątrz budynków została ustalona na podstawie wyceny firmy zewnętrznej, której wartość szacunkowa jest określona poniżej 30 tys. euro. Moje pytanie brzmi: Czy poniżej 30 tys. euro muszę spełniać ustalenia opisane w art. 33 PZP, tj posiadać kosztorys inwestorski czy wystarczy sama wycena?
0
2019-07-03 11:09 0

J.

Jacek .....

Fachowiec 1578

Jeżeli jest poniżej 30 000 euro to nie musi być kosztorysu inwestorskiego, on musi być razem z dokumentacją projektową, przedmiarem, STWiOREM w przypadku zastosowania ustawy PZP
Jeżeli jest poniżej 30 000 euro to nie musi być kosztorysu inwestorskiego, on musi być razem z dokumentacją projektową, przedmiarem, STWiOREM w przypadku zastosowania ustawy PZP
0
2019-07-03 11:45 1
Chcesz zobaczyć kontynuację tej dyskusji? Przyjdź na szkolenie i uzyskaj dostęp do EduStrefy