Forum

Powrót Ogłoszenie o udzieleniu zamówienia, a wartość umowy

M.

Malwina .....

10

Dzień dobry :)
Właśnie sporządzam ogłoszenie o udzieleniu zamówienia i mam zagwostkę, ponieważ w postępowaniu na dostawę wpłynęły dwie oferty których kwoty brutto były powyżej 600 tys. zł. Natomiast w związku z tym, że dostawy są sukcesywne, w umowie mamy wskazane ceny jednostkowe za dany przedmiot i informację, że Zamawiający będzie realizował umowę do wysokości kwoty przeznaczonej na sfinansowanie zamówienia (ok. 300 tys. zł) zamawiając pojedyncze przedmioty w cenach jednostkowych.
Zatem co powinnam wpisać w ogłoszeniu w rubryce "cena wybranej oferty/wartość umowy"? Cenę oferty, czy kwotę do której zamawiający będzie realizował umowę?
Pozdrawiam
Dzień dobry :) Właśnie sporządzam ogłoszenie o udzieleniu zamówienia i mam zagwostkę, ponieważ w postępowaniu na dostawę wpłynęły dwie oferty których kwoty brutto były powyżej 600 tys. zł. Natomiast w związku z tym, że dostawy są sukcesywne, w umowie mamy wskazane ceny jednostkowe za dany przedmiot i informację, że Zamawiający będzie realizował umowę do wysokości kwoty przeznaczonej na sfinansowanie zamówienia (ok. 300 tys. zł) zamawiając pojedyncze przedmioty w cenach jednostkowych. Zatem co powinnam wpisać w ogłoszeniu w rubryce "cena wybranej oferty/wartość umowy"? Cenę oferty, czy kwotę do której zamawiający będzie realizował umowę? Pozdrawiam
0
2019-07-17 10:21 0

J.

Jagoda .....

49

W mojej opinii to dość osobliwe zapisy, że zamawiający wyda tyle, ile ma, a cena oferty idzie swoją drogą...
W mojej opinii to dość osobliwe zapisy, że zamawiający wyda tyle, ile ma, a cena oferty idzie swoją drogą...
0
2019-07-17 11:28 0
Chcesz zobaczyć kontynuację tej dyskusji? Przyjdź na szkolenie i uzyskaj dostęp do EduStrefy