Forum

Powrót zwiazanie ofertą

A.

Agnieszka .....

0

Dzień dobry
Czy jeśli Zamawiajacy ogłosi wyniki postępowania w ostatnim dniu związania ofertą to może potem zawrzeć umowę z Wykonawcą, który na wniosek Zamawiającego nie przedłużył tego terminu ale mimo wszystko wyraża chęć zawarcia umowy.? a może taka oferta podlega odrzuceni? Czytałam kilka interpretacji i już się pogubiłam... Będę wdzięczna za pomoc
Dzień dobry Czy jeśli Zamawiajacy ogłosi wyniki postępowania w ostatnim dniu związania ofertą to może potem zawrzeć umowę z Wykonawcą, który na wniosek Zamawiającego nie przedłużył tego terminu ale mimo wszystko wyraża chęć zawarcia umowy.? a może taka oferta podlega odrzuceni? Czytałam kilka interpretacji i już się pogubiłam... Będę wdzięczna za pomoc
0
2019-07-23 15:03 0

J.

Justyna .....

Fachowiec 1468

Jeżeli wykonawca na wezwanie Zamawiającego nie przedłużył tzo to jego oferta podlega odrzuceniu na podstawie art. 89 ust. 1 pkt 7a i co za tym idzie nie może zostać wybrana jako najkorzystniejsza.
Jeżeli wykonawca na wezwanie Zamawiającego nie przedłużył tzo to jego oferta podlega odrzuceniu na podstawie art. 89 ust. 1 pkt 7a i co za tym idzie nie może zostać wybrana jako najkorzystniejsza.
0
2019-07-23 15:18 0
Chcesz zobaczyć kontynuację tej dyskusji? Przyjdź na szkolenie i uzyskaj dostęp do EduStrefy