Forum

Powrót połącznie konkursu i zamówienia

AP

Aleksandra Pawłowska

0

Witam, jaka jest możliwość połączenia konkursu na najem kuchni szkolnej wraz z cateringiem oraz zamówienia na dożywianie dzieci i młodzieży szkolnej. Jak oszacować wartość zamówienia. Oba te zadania były wykonywane osobno przez szkołę i OPS. Obecnie w związku z nowymi przepisami dot. Vatu będzie to jedno zadanie realizowane przez gminę.
Witam, jaka jest możliwość połączenia konkursu na najem kuchni szkolnej wraz z cateringiem oraz zamówienia na dożywianie dzieci i młodzieży szkolnej. Jak oszacować wartość zamówienia. Oba te zadania były wykonywane osobno przez szkołę i OPS. Obecnie w związku z nowymi przepisami dot. Vatu będzie to jedno zadanie realizowane przez gminę.
0
2019-08-06 13:14 0

J.

Jagoda .....

49

Konkurs nie jest trybem udzielenia zamówienia. Konkurs na najem brzmi, w mojej opinii, jak nieprawidłowość. Spotkałam się z konkursami na projekty architektoniczne, różne koncepcje dotyczące zagospodarowania przestrzeni.
Chyba nie do końca rozumiem zastosowanie konkursu z art. 110 i następnych Pzp w związku z najmem...
Konkurs nie jest trybem udzielenia zamówienia. Konkurs na najem brzmi, w mojej opinii, jak nieprawidłowość. Spotkałam się z konkursami na projekty architektoniczne, różne koncepcje dotyczące zagospodarowania przestrzeni. Chyba nie do końca rozumiem zastosowanie konkursu z art. 110 i następnych Pzp w związku z najmem...
0
2019-08-07 07:08 0
Chcesz zobaczyć kontynuację tej dyskusji? Przyjdź na szkolenie i uzyskaj dostęp do EduStrefy