Forum

Powrót postpowanie pozyżej progów 1 oferta (a właściwie dwie 1 Wykonawcy) - problem

A.

Aneta .....

Fachowiec 115

wykonawca złożył ofertę przez system MP oraz wersję papierową podpisaną KPE - przez system.
Mamy 1 ofertę ale de-facto dwie, którą ofertę mam uznać zza ofertę ? Ustrukturowaną przez system czy papierowa przesłaną przez system z podpisaem KPE.
na szczęście kwota jest jedna.
do uratowania?
wykonawca złożył ofertę przez system MP oraz wersję papierową podpisaną KPE - przez system. Mamy 1 ofertę ale de-facto dwie, którą ofertę mam uznać zza ofertę ? Ustrukturowaną przez system czy papierowa przesłaną przez system z podpisaem KPE. na szczęście kwota jest jedna. do uratowania?
0
2019-08-22 08:55 0

K.

Katarzyna .....

Fachowiec 1842

Jak dla mnie to są dwie oferty, nie ważne, że kwota w obydwu jest ta sama. Konsekwencją złożenia dwóch ofert jest konieczność ich odrzucenia na podstawie art. 89 ust. 1 pkt 1 w zw. z art. 82 ust 1 p.z.p.
Jak dla mnie to są dwie oferty, nie ważne, że kwota w obydwu jest ta sama. Konsekwencją złożenia dwóch ofert jest konieczność ich odrzucenia na podstawie art. 89 ust. 1 pkt 1 w zw. z art. 82 ust 1 p.z.p.
0
2019-08-22 09:50 0
Chcesz zobaczyć kontynuację tej dyskusji? Przyjdź na szkolenie i uzyskaj dostęp do EduStrefy