Forum

Powrót termin ogłoszenia

M.

Marcin .....

2

Mam pytanie zamówienie poniżej 30 tys. euro.
Dokonano wyboru oferty
w jakim terminie zamieszczamy ogłoszenie na stronie. Przypominam że nie stosujemy ustawy PZP.
Pytam bo dziwnym trafem mój kolega się rozchorował.
Czy ogłaszam niezwłocznie , czy mogę poczekać 2-3 dni.
Mam pytanie zamówienie poniżej 30 tys. euro. Dokonano wyboru oferty w jakim terminie zamieszczamy ogłoszenie na stronie. Przypominam że nie stosujemy ustawy PZP. Pytam bo dziwnym trafem mój kolega się rozchorował. Czy ogłaszam niezwłocznie , czy mogę poczekać 2-3 dni.
0
2019-09-27 07:41 0

J.

Justyna .....

Fachowiec 1468

Trochę nie rozumiem pytania. Jeżeli jest to zamówienie poniżej 30 tys. euro to nie trzeba go dawać na stronę internetową, chyba, że w taki sposób prowadziliście postępowanie. Jeżeli tak to powinno to być niezwłocznie ale 2-3 dni później to również może być uznane za niezwłocznie (kwestia argumentacji). Odpowiedzi na pytanie należy poszukać we własnych dokumentach (regulaminie udzielania zamówień i warunkach zamówienia).
Trochę nie rozumiem pytania. Jeżeli jest to zamówienie poniżej 30 tys. euro to nie trzeba go dawać na stronę internetową, chyba, że w taki sposób prowadziliście postępowanie. Jeżeli tak to powinno to być niezwłocznie ale 2-3 dni później to również może być uznane za niezwłocznie (kwestia argumentacji). Odpowiedzi na pytanie należy poszukać we własnych dokumentach (regulaminie udzielania zamówień i warunkach zamówienia).
0
2019-09-27 07:46 1
Chcesz zobaczyć kontynuację tej dyskusji? Przyjdź na szkolenie i uzyskaj dostęp do EduStrefy