Forum

Powrót poleganie na zasobach podmiotu trzeciego

AN

Agata Niewiadomska

0

Witam, mam przetarg regulaminowy (PKP).
Składam ofertę polegając na zasobach innego podmiotu tj. wiedza i doświadczenie. Otrzymałam od tego podmiotu wszystkie wymagane przez Zamawiającego. Pytanie co ja mam jeszcze przedłożyć? W JEDZU była taka rubryka do wpisania czy polegam na zasobach, a tutaj jakie informacje mam załączyć?
Witam, mam przetarg regulaminowy (PKP). Składam ofertę polegając na zasobach innego podmiotu tj. wiedza i doświadczenie. Otrzymałam od tego podmiotu wszystkie wymagane przez Zamawiającego. Pytanie co ja mam jeszcze przedłożyć? W JEDZU była taka rubryka do wpisania czy polegam na zasobach, a tutaj jakie informacje mam załączyć?
0
2019-10-29 15:30 0

M.

Małgorzata .....

Fachowiec 1457

Regulaminowy - to poniżej progu unijnego? Proszę sprawdzić w SIWZ. Zamawiający na pewno opisał, jakie dokumenty składa wykonawca, a jakich dokumentów żąda od podmiotu trzeciego. Prawdopodobnie będzie to: zobowiązanie podmiotu trzeciego, referencje na poświadczenie posiadania doświadczenia i wiedzy oraz dokumenty na poświadczenie braku podstaw wykluczenia wymienione w SIWZ (w zależności od tego, jakie przesłanki wykluczenia zastosował zamawiający). proszę sprawdzić.
Regulaminowy - to poniżej progu unijnego? Proszę sprawdzić w SIWZ. Zamawiający na pewno opisał, jakie dokumenty składa wykonawca, a jakich dokumentów żąda od podmiotu trzeciego. Prawdopodobnie będzie to: zobowiązanie podmiotu trzeciego, referencje na poświadczenie posiadania doświadczenia i wiedzy oraz dokumenty na poświadczenie braku podstaw wykluczenia wymienione w SIWZ (w zależności od tego, jakie przesłanki wykluczenia zastosował zamawiający). proszę sprawdzić.
0
2019-10-29 15:44 1
Chcesz zobaczyć kontynuację tej dyskusji? Przyjdź na szkolenie i uzyskaj dostęp do EduStrefy