Forum

Powrót Wydruk elektronicznego KRK

K.

Katarzyna .....

0

Przetarg unijny, otrzymaliśmy od Wykonawcy skan wizualizacji elektronicznego dokumentu KRK podpisany przez niego podpisem elektronicznym. MS informuje na swojej stronie, że wizualizacja nie jest dokumentem. Czy związku z tym jej wydruk poświadczony za zgodność z oryginałem jest uznawany za dokument? Wydaje mi się, że nie.
Niestety w orzeczeniach KIO znajduje tylko "potwierdzenie", że przesłanie samej wizualizacji jest nieprawidłowe. Czy spotkaliście się z taką sytuacją? Przyjmować, nie przyjmować?
Przetarg unijny, otrzymaliśmy od Wykonawcy skan wizualizacji elektronicznego dokumentu KRK podpisany przez niego podpisem elektronicznym. MS informuje na swojej stronie, że wizualizacja nie jest dokumentem. Czy związku z tym jej wydruk poświadczony za zgodność z oryginałem jest uznawany za dokument? Wydaje mi się, że nie. Niestety w orzeczeniach KIO znajduje tylko "potwierdzenie", że przesłanie samej wizualizacji jest nieprawidłowe. Czy spotkaliście się z taką sytuacją? Przyjmować, nie przyjmować?
0
2019-11-04 08:17 0

W.

Wojciech .....

Fachowiec 814

skoro wizualizacja nie jest dokumentem - to poświadczenie podpisem papieru nie bedącego dokumentem nie robi z niego dokumentu.
skoro wizualizacja nie jest dokumentem - to poświadczenie podpisem papieru nie bedącego dokumentem nie robi z niego dokumentu.
0
2019-11-04 12:53 0
Chcesz zobaczyć kontynuację tej dyskusji? Przyjdź na szkolenie i uzyskaj dostęp do EduStrefy