Forum

Powrót potwierdzenie nalezyte wykonania usługi

A.

Anna .....

32

Witam,
Postep. na usługę społeczną.
Wykonawca na potwierdzenie należytego wykonania usługi szkoleniowej, dołączył ankiety anonimowe z tytułem szkolenia i nazwą Wykonawcy w liczbie 5 egzemplarzy wypełnione przez 5 osób uczestniczących w szkoleniu . Ankiety zawierają ocenę szkolenia pod kątem doboru tematycznego i struktury zajęć, jakości zajęć teoretycznych i praktycznych, sposobu prowadzenia zajęć oraz poziomu organizacyjnego szkolenia.
Czy należy uznać ankietę jako dowód należytego wykonania usługi szkoleniowej?? Będę wdzięczna za podpowiedzi. Pozdrawiam
Witam, Postep. na usługę społeczną. Wykonawca na potwierdzenie należytego wykonania usługi szkoleniowej, dołączył ankiety anonimowe z tytułem szkolenia i nazwą Wykonawcy w liczbie 5 egzemplarzy wypełnione przez 5 osób uczestniczących w szkoleniu . Ankiety zawierają ocenę szkolenia pod kątem doboru tematycznego i struktury zajęć, jakości zajęć teoretycznych i praktycznych, sposobu prowadzenia zajęć oraz poziomu organizacyjnego szkolenia. Czy należy uznać ankietę jako dowód należytego wykonania usługi szkoleniowej?? Będę wdzięczna za podpowiedzi. Pozdrawiam
0
2019-11-07 14:06 0

M.

Małgorzata .....

Fachowiec 1457

Takiego przypadku jeszcze nie miałam. Należyte wykonanie usługi to przede wszystkim takie, które jest zgodne z umową, a to może stwierdzić lub potwierdzić tylko zamawiający. Ankiety z reguły s a anonimowe, więc co nam po takich referencjach. Jako dodatek do referencji to ok. Ja bym chyba wezwała o uzupełnienie.
Takiego przypadku jeszcze nie miałam. Należyte wykonanie usługi to przede wszystkim takie, które jest zgodne z umową, a to może stwierdzić lub potwierdzić tylko zamawiający. Ankiety z reguły s a anonimowe, więc co nam po takich referencjach. Jako dodatek do referencji to ok. Ja bym chyba wezwała o uzupełnienie.
0
2019-11-07 14:33 0
Chcesz zobaczyć kontynuację tej dyskusji? Przyjdź na szkolenie i uzyskaj dostęp do EduStrefy