Forum

Powrót JEDZ-elektroniczny w in-house

W.

Wioletta .....

0

Proszę o pomoc. Próg unijny - zamówienie z wolnej ręki in-house - czy oświadczenie JEDZ i inne dokumenty i oświadczenia muszą być złożone elektronicznie??
Ostatnio jak robiłam w 2017 roku, złożyli mi osobiście na negocjacjach, teraz po tych zmianach już nie wiem. Pomocy :)
Proszę o pomoc. Próg unijny - zamówienie z wolnej ręki in-house - czy oświadczenie JEDZ i inne dokumenty i oświadczenia muszą być złożone elektronicznie?? Ostatnio jak robiłam w 2017 roku, złożyli mi osobiście na negocjacjach, teraz po tych zmianach już nie wiem. Pomocy :)
0
2019-12-18 11:20 0

J.

Jacek .....

Fachowiec 1578

Oczywiście muszą być w postaci elektronicznej podpisane kwalifikowanym podpisem elektronicznym. Do postępowań powyżej progów ma zastosowanie m.in. art. 10a ust. 1 i ust. 5 i tam jest wyraźnie mowa o JEDZU i dokumentach i oświadczeniach z art. 25a
Oczywiście muszą być w postaci elektronicznej podpisane kwalifikowanym podpisem elektronicznym. Do postępowań powyżej progów ma zastosowanie m.in. art. 10a ust. 1 i ust. 5 i tam jest wyraźnie mowa o JEDZU i dokumentach i oświadczeniach z art. 25a
0
2019-12-18 11:43 1
Chcesz zobaczyć kontynuację tej dyskusji? Przyjdź na szkolenie i uzyskaj dostęp do EduStrefy