Forum

Powrót Ogłoszenie o udzielonym zamówieniu w TED

SB

Sylwia Baranowska

0

Witam, proszę o pomoc w następującej sprawie:
W prowadzonym przetargu nieograniczonym powyżej progów unijnych miałam podział na 8 pakietów. 2 Pakiety unieważniono Na 5 pakietów umowy zostały zawarte 20 grudnia 2019 r. a na ostatni pakiet umowa będzie zawarta 24 01.2020 r. Mam nie później niż w terminie 30 dni od dnia zawarcia umowy na przekazania ogłoszenia o udzieleniu zamówienia. W związku z tym jak mam postąpić przekazać ogłoszenie po podpisaniu ostatniej umowy ?? Pomóżcie początkującej
Witam, proszę o pomoc w następującej sprawie: W prowadzonym przetargu nieograniczonym powyżej progów unijnych miałam podział na 8 pakietów. 2 Pakiety unieważniono Na 5 pakietów umowy zostały zawarte 20 grudnia 2019 r. a na ostatni pakiet umowa będzie zawarta 24 01.2020 r. Mam nie później niż w terminie 30 dni od dnia zawarcia umowy na przekazania ogłoszenia o udzieleniu zamówienia. W związku z tym jak mam postąpić przekazać ogłoszenie po podpisaniu ostatniej umowy ?? Pomóżcie początkującej
0
2020-01-16 09:18 0

M.

Malwina .....

10

w mojej ocenie, każdy pakiet (część) to oddzielne zamówienie, więc jeśli umowy na 5 pakietów podpisano 20.12.2019 r. to w terminie 30 dni od ich podpisania należy zamieścić ogłoszenie o udzieleniu zamówienia. natomiast na ostatni pakiet należy przekazać oddzielne ogłoszenie o udzieleniu zamówienia.
w mojej ocenie, każdy pakiet (część) to oddzielne zamówienie, więc jeśli umowy na 5 pakietów podpisano 20.12.2019 r. to w terminie 30 dni od ich podpisania należy zamieścić ogłoszenie o udzieleniu zamówienia. natomiast na ostatni pakiet należy przekazać oddzielne ogłoszenie o udzieleniu zamówienia.
0
2020-01-16 09:30 0
Chcesz zobaczyć kontynuację tej dyskusji? Przyjdź na szkolenie i uzyskaj dostęp do EduStrefy