Forum

Powrót wezwanie do wyjaśniń

A.

Agnieszka .....

0

Witam, proszę o pomoc
Wykonawca nie dołączył do oferty kart charakterystyk wymaganych do oferowanych produktów. Wezwałam go w trybie art. 87 ust.1 do wyjaśnienia czy posiada karty no i oczywiście o ich złożenie. W otrzymanych na wezwanie dokumentach nadal nie mam wszystkich wymaganych kart. Czy mam ponownie wzywać do wyjaśnień w trybie art. 87 ust. 1?
Witam, proszę o pomoc Wykonawca nie dołączył do oferty kart charakterystyk wymaganych do oferowanych produktów. Wezwałam go w trybie art. 87 ust.1 do wyjaśnienia czy posiada karty no i oczywiście o ich złożenie. W otrzymanych na wezwanie dokumentach nadal nie mam wszystkich wymaganych kart. Czy mam ponownie wzywać do wyjaśnień w trybie art. 87 ust. 1?
0
2020-01-17 11:37 0

M.

Małgorzata .....

Fachowiec 1457

Jeśli zamawiający wymagał kart katalogowych do oferty i jako potwierdzenie spełnienia kryterium pozacenowego - to taki dokument w PN nie podlega uzupełnieniu, a oferta jest do odrzucenia.
Jeśli zamawiający wymagał kart katalogowych do oferty i jako potwierdzenie spełnienia kryterium pozacenowego - to taki dokument w PN nie podlega uzupełnieniu, a oferta jest do odrzucenia.
0
2020-01-17 12:15 0
Chcesz zobaczyć kontynuację tej dyskusji? Przyjdź na szkolenie i uzyskaj dostęp do EduStrefy