Forum

Powrót unieważnione unijne (bez podziału na części) na podstawie art. 93 ust. 1 pkt 4 ustawy Pzp, a przesyłanie informacji o unieważnieniu postępowania do DZUUE

B.

Beata .....

1

Chciałam przesłać informacje o unieważnieniu postępowania do DZUUE (bez podziału na części) na podstawie art. 93 ust. 1 pkt 4 ustawy Pzp, i jest tam miejsce :

"V.1) Informacje o nieudzieleniu zamówienia

* Zamówienia/zamówienia na część nie udzielono

Nie otrzymano ofert lub wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub wszystkie otrzymane oferty lub wnioski zostały odrzucone

Inne przyczyny (przerwanie procedury)

rok i numer dokumentu"

unieważniłam z powodu braku środków, była jedna oferta która przekroczyła znacząco kwotę, więc zaznaczam "INNE PRZYCZYNY" i trzeba tam wpisać Dane referencyjne ogłoszenia: tj rok i numer dokumentu, wpisuje rok i nr ogłoszenia o zamówienia i tu się pojawia PROBLEM, bo wyskakuje taki komunikat - " Błąd: Numer referencyjny ogłoszenia nie istnieje w eNotices"

??
Chciałam przesłać informacje o unieważnieniu postępowania do DZUUE (bez podziału na części) na podstawie art. 93 ust. 1 pkt 4 ustawy Pzp, i jest tam miejsce : "V.1) Informacje o nieudzieleniu zamówienia * Zamówienia/zamówienia na część nie udzielono Nie otrzymano ofert lub wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub wszystkie otrzymane oferty lub wnioski zostały odrzucone Inne przyczyny (przerwanie procedury) rok i numer dokumentu" unieważniłam z powodu braku środków, była jedna oferta która przekroczyła znacząco kwotę, więc zaznaczam "INNE PRZYCZYNY" i trzeba tam wpisać Dane referencyjne ogłoszenia: tj rok i numer dokumentu, wpisuje rok i nr ogłoszenia o zamówienia i tu się pojawia PROBLEM, bo wyskakuje taki komunikat - " Błąd: Numer referencyjny ogłoszenia nie istnieje w eNotices" ??
0
2020-01-17 12:04 0

M.

Małgorzata .....

Fachowiec 1457

Ten wątek był już wcześniej, chyba w wakacje 2019 i było tam rozwiązanie.
Ten wątek był już wcześniej, chyba w wakacje 2019 i było tam rozwiązanie.
0
2020-01-17 12:22 1
Chcesz zobaczyć kontynuację tej dyskusji? Przyjdź na szkolenie i uzyskaj dostęp do EduStrefy