Forum

Powrót Kiedy mogę uzyć przepisu art 6 a

T.

Tomasz .....

6

Jestem po przetargu na usługi. Obecnie pojawiła mi się konieczność zakontraktowania usług na to samo cpv.
Kwota jest poniżej 30 k euro. Czy ja mogę użyć artykułu 6a? Czy też powinienem zblokować to z kwotą z przetargu i przeprowadzić kolejny przetarg?
Jestem po przetargu na usługi. Obecnie pojawiła mi się konieczność zakontraktowania usług na to samo cpv. Kwota jest poniżej 30 k euro. Czy ja mogę użyć artykułu 6a? Czy też powinienem zblokować to z kwotą z przetargu i przeprowadzić kolejny przetarg?
0
2020-02-18 09:28 0

E.

Ewa .....

Fachowiec 512

Ani jedno ani drugie. Jeśli potrzeba nowego zamówienia pojawiła się po zrealizowaniu wcześniejszego zamówienia i nie była ujęta w planie, to jego wartość liczymy oddzielnie i stosujemy procedure adekwatna do tej wartości tj <30000 €
Ani jedno ani drugie. Jeśli potrzeba nowego zamówienia pojawiła się po zrealizowaniu wcześniejszego zamówienia i nie była ujęta w planie, to jego wartość liczymy oddzielnie i stosujemy procedure adekwatna do tej wartości tj <30000 €
0
2020-02-18 09:35 1
Chcesz zobaczyć kontynuację tej dyskusji? Przyjdź na szkolenie i uzyskaj dostęp do EduStrefy