Forum

Powrót Różna gwarancja w punktacji.

P.

Paweł .....

14

Cześć!
mam pytanie czy robiąc postępowanie w podziale na części mogę zastosować różne przedziały gwarancji do punktacji tj. np:
"1. Zasady oceny kryterium „Okres trwania gwarancji " dla części 1-6 (minimalny okres gwarancji 12 miesięcy, maksymalny punktowany okres gwarancji 24 miesiące):
okres gwarancji 12 - 0 pkt
okres gwarancji 18 - 20 pkt
okres gwarancji 24 - 40 pkt
2. Zasady oceny kryterium „Okres trwania gwarancji " dla części 7 (minimalny okres gwarancji 12 miesięcy, maksymalny punktowany okres gwarancji 36 miesięcy):
okres gwarancji 12 - 0 pkt
okres gwarancji 18 - 10 pkt
okres gwarancji 24 - 20 pkt
okres gwarancji 30 - 30 pkt
okres gwarancji 36 - 40 pkt
"
Czy taki mniej więcej zapis byłby poprawny?
Cześć! mam pytanie czy robiąc postępowanie w podziale na części mogę zastosować różne przedziały gwarancji do punktacji tj. np: "1. Zasady oceny kryterium „Okres trwania gwarancji " dla części 1-6 (minimalny okres gwarancji 12 miesięcy, maksymalny punktowany okres gwarancji 24 miesiące): okres gwarancji 12 - 0 pkt okres gwarancji 18 - 20 pkt okres gwarancji 24 - 40 pkt 2. Zasady oceny kryterium „Okres trwania gwarancji " dla części 7 (minimalny okres gwarancji 12 miesięcy, maksymalny punktowany okres gwarancji 36 miesięcy): okres gwarancji 12 - 0 pkt okres gwarancji 18 - 10 pkt okres gwarancji 24 - 20 pkt okres gwarancji 30 - 30 pkt okres gwarancji 36 - 40 pkt " Czy taki mniej więcej zapis byłby poprawny?
0
2020-03-10 10:50 0

E.

Ewa .....

Fachowiec 512

Jesli takie sa potrzeby zamawiającego to oczywiście że mogą byc różne kryteria dla poszczególnych części i to co proponujecie jest w pełni dopuszczalne. Trzeba tylko wykonawcom bardzo mocno podkreslic różnice w kryteriach dla poszczególnych częściach aby nie popełniali błędów.
Jesli takie sa potrzeby zamawiającego to oczywiście że mogą byc różne kryteria dla poszczególnych części i to co proponujecie jest w pełni dopuszczalne. Trzeba tylko wykonawcom bardzo mocno podkreslic różnice w kryteriach dla poszczególnych częściach aby nie popełniali błędów.
0
2020-03-10 10:56 1
Chcesz zobaczyć kontynuację tej dyskusji? Przyjdź na szkolenie i uzyskaj dostęp do EduStrefy