Forum

Powrót podpis kwalifikowany-Zweryfikowano warunkowo pozytywnie

B.

Beata .....

1

weryfikowałam podpisy elektroniczne i w jednej z ofert przy pełnomocnictwie mam komunikat " Zweryfikowano warunkowo pozytywnie", pełnomocnictwo obowiązuje wg. zapisów od sierpnia 2019 do września 2020.
Sprawdziłam, że certyfikat był ważny od lutego 2019 do lutego 2020, a pełnomocnictwo podpisano w sierpniu 2019, zatem nie ulega wątpliwości, że w dniu złożenia podpisu certyfikat był ważny.
Pytanie czy mogę uznać to podpisane pełnomocnictwo czy wezwać skoro w aktualnym czasie niw wiadomo, czy certyfikat jest ważny.
weryfikowałam podpisy elektroniczne i w jednej z ofert przy pełnomocnictwie mam komunikat " Zweryfikowano warunkowo pozytywnie", pełnomocnictwo obowiązuje wg. zapisów od sierpnia 2019 do września 2020. Sprawdziłam, że certyfikat był ważny od lutego 2019 do lutego 2020, a pełnomocnictwo podpisano w sierpniu 2019, zatem nie ulega wątpliwości, że w dniu złożenia podpisu certyfikat był ważny. Pytanie czy mogę uznać to podpisane pełnomocnictwo czy wezwać skoro w aktualnym czasie niw wiadomo, czy certyfikat jest ważny.
0
2020-05-05 08:35 0

K.

Katarzyna .....

Fachowiec 1842

ja bym uznała, certyfikat ma być ważny w chwili podpisywania dokumentu a nie jego weryfikacji.
ja bym uznała, certyfikat ma być ważny w chwili podpisywania dokumentu a nie jego weryfikacji.
0
2020-05-05 08:50 2
Chcesz zobaczyć kontynuację tej dyskusji? Przyjdź na szkolenie i uzyskaj dostęp do EduStrefy