Forum

Powrót agregacja

A.

Aneta .....

Fachowiec 115

jeśli kupiłam usługę poza pzp na 3 miesiace, ponieważ było unieważnienie Konkursu ofertpoza pzp.
To czy teraz mogę opublikować konkurs ofert z kwota 128 tys zł . Czy to się agreguje? Czy już wszczynając przekraczam próg. Wydałam na to już 20 tys zł. A mam zamiar opublikować do 128 tys. Jak to zrobić ?
jeśli kupiłam usługę poza pzp na 3 miesiace, ponieważ było unieważnienie Konkursu ofertpoza pzp. To czy teraz mogę opublikować konkurs ofert z kwota 128 tys zł . Czy to się agreguje? Czy już wszczynając przekraczam próg. Wydałam na to już 20 tys zł. A mam zamiar opublikować do 128 tys. Jak to zrobić ?
0
2020-05-07 20:03 0

A.

Anna .....

Fachowiec 132

Jeśli wiadomo było, że w jednym roku zostanie wszczęte postępowanie to za 20 tys. oraz to do 128 tys. to należało je połączyć. Jeśli potrzeba udzielenia była bardzo pilna, można było potraktować ten "pilny zakres" jako część i udzielić na podstawie art. 6a.
Jeśli wiadomo było, że w jednym roku zostanie wszczęte postępowanie to za 20 tys. oraz to do 128 tys. to należało je połączyć. Jeśli potrzeba udzielenia była bardzo pilna, można było potraktować ten "pilny zakres" jako część i udzielić na podstawie art. 6a.
0
2020-05-08 08:22 1
Chcesz zobaczyć kontynuację tej dyskusji? Przyjdź na szkolenie i uzyskaj dostęp do EduStrefy