Forum

Powrót Wycofanie wycofania oferty

M.

Marcin .....

7

Witam
Chciałbym prosić o poradę do opisanego stanu faktycznego:
W postępowaniu o zamówienie publiczne poniżej progów unijnych Wykonawca złożył ofertę.
Następnie w kopercie złożył oświadczenie o wycofaniu oferty.
W związku z tym iż termin składania ofert jeszcze nie minął chce złożyć wycofanie wycofania oferty a następnie przesłać zmianę do pierwotnie złożonej oferty.
Czy jest możliwe złożenie wycofania od wycofania oferty oraz w przypadku gdy oferta zostanie wycofana to zawierać informacje o niej w informacji z otwarcia ofert?

Z góry dziękuje za pomoc
Witam Chciałbym prosić o poradę do opisanego stanu faktycznego: W postępowaniu o zamówienie publiczne poniżej progów unijnych Wykonawca złożył ofertę. Następnie w kopercie złożył oświadczenie o wycofaniu oferty. W związku z tym iż termin składania ofert jeszcze nie minął chce złożyć wycofanie wycofania oferty a następnie przesłać zmianę do pierwotnie złożonej oferty. Czy jest możliwe złożenie wycofania od wycofania oferty oraz w przypadku gdy oferta zostanie wycofana to zawierać informacje o niej w informacji z otwarcia ofert? Z góry dziękuje za pomoc
0
2020-05-25 11:38 0

K.

Katarzyna .....

Fachowiec 1842

Przyznam, ze się nieźle zakręciłam czytając to pytanie. O ile dobrze zrozumiałam, to jeśli już wycofał, to teraz już po prostu niech złoży nową ofertę. Wycofanych ofert nie odczytuje się na otwarciu, bo to tak jakby jej nie było.
Przyznam, ze się nieźle zakręciłam czytając to pytanie. O ile dobrze zrozumiałam, to jeśli już wycofał, to teraz już po prostu niech złoży nową ofertę. Wycofanych ofert nie odczytuje się na otwarciu, bo to tak jakby jej nie było.
0
2020-05-25 11:57 0
Chcesz zobaczyć kontynuację tej dyskusji? Przyjdź na szkolenie i uzyskaj dostęp do EduStrefy