Forum

Powrót KRK - wskazanie postępowania

M.

Monika .....

0

Dzień dobry, chcę wystąpić do sądu o wystawienie KRK, które jest mi potrzebne do kilku postępowań. Jesteśmy Sp. z o.o. Jeden Zamawiający wymaga KRK w zakresie: Art. 24 ust. 1 pkt 13), pkt 14) i 21) Ustawy z zastrzeżeniem art. 133 ust. 4. ,
natomiast drugi w zakresie: Art. 24 ust 1 pkt 13) (z wyłączeniem lit. d), pkt 14) i pkt 21) Ustawy.
We wniosku dot. podmiotu zbiorowego (spółki) w punkcie 11 dotyczącym wskazanie postępowania wpiszę Pkt. 21) Ustawy. Co natomiast wpisać we wnioskach jeśli chodzi o Zarząd i Radę Nadzorczą? Czy jeśli wpiszę jako wskazanie postępowania we wnioskach o osoby: Ustawa z dnia 29 stycznia 2004 r. Prawo Zamówień Publicznych (Dz. U. z 2019r. poz 1843 ze zm.) Art. 24 ust. 1 pkt. 13) i 14) będzie dobrze dla obu przetargów i u obu Zamawiających będę mogła wykorzystać? Czy jeszcze coś powinnam wpisać? Ale zapisać inaczej? Z góry dziękuję za sugestie.
Dzień dobry, chcę wystąpić do sądu o wystawienie KRK, które jest mi potrzebne do kilku postępowań. Jesteśmy Sp. z o.o. Jeden Zamawiający wymaga KRK w zakresie: Art. 24 ust. 1 pkt 13), pkt 14) i 21) Ustawy z zastrzeżeniem art. 133 ust. 4. , natomiast drugi w zakresie: Art. 24 ust 1 pkt 13) (z wyłączeniem lit. d), pkt 14) i pkt 21) Ustawy. We wniosku dot. podmiotu zbiorowego (spółki) w punkcie 11 dotyczącym wskazanie postępowania wpiszę Pkt. 21) Ustawy. Co natomiast wpisać we wnioskach jeśli chodzi o Zarząd i Radę Nadzorczą? Czy jeśli wpiszę jako wskazanie postępowania we wnioskach o osoby: Ustawa z dnia 29 stycznia 2004 r. Prawo Zamówień Publicznych (Dz. U. z 2019r. poz 1843 ze zm.) Art. 24 ust. 1 pkt. 13) i 14) będzie dobrze dla obu przetargów i u obu Zamawiających będę mogła wykorzystać? Czy jeszcze coś powinnam wpisać? Ale zapisać inaczej? Z góry dziękuję za sugestie.
0
2020-06-15 12:50 0

W.

Wojciech .....

Fachowiec 814

Jeśli wpiszesz maksymalny zasięg obwarowań to KRK spełni wszystkie oczekiwania.
Jeśli wpiszesz maksymalny zasięg obwarowań to KRK spełni wszystkie oczekiwania.
0
2020-06-16 13:19 0
Chcesz zobaczyć kontynuację tej dyskusji? Przyjdź na szkolenie i uzyskaj dostęp do EduStrefy