Forum

Powrót zdalna szkoła

J.

Justyna .....

5

Dzień dobry, ogłosiłam przetarg nieograniczony na dostawę komputerów z programu zdalna szkoła. kosztorys wyszedł mniej niż są przewidziane środki z dotacji. mam do wykorzystania jeszcze 12 tys. zł. W przetargu przewidziałam zamówienia uzupełniające z art. 67 ust.1 pkt. 6 ustawy, czy mogę udzielić zamówienia z wolnej ręki?

Co zrobić po kolei, proszę o poradę?
Dzień dobry, ogłosiłam przetarg nieograniczony na dostawę komputerów z programu zdalna szkoła. kosztorys wyszedł mniej niż są przewidziane środki z dotacji. mam do wykorzystania jeszcze 12 tys. zł. W przetargu przewidziałam zamówienia uzupełniające z art. 67 ust.1 pkt. 6 ustawy, czy mogę udzielić zamówienia z wolnej ręki? Co zrobić po kolei, proszę o poradę?
0
2020-06-24 15:05 0

E.

Ewa .....

Fachowiec 512

Art 67 ust 1 pkt 6 pzp dotyczy wyłacznie usług lub robót budowlanych. W przyapdku dostawy - a taką jest zakup komputerów przepis ten nie ma zastosowania
Art 67 ust 1 pkt 6 pzp dotyczy wyłacznie usług lub robót budowlanych. W przyapdku dostawy - a taką jest zakup komputerów przepis ten nie ma zastosowania
0
2020-06-24 18:57 0
Chcesz zobaczyć kontynuację tej dyskusji? Przyjdź na szkolenie i uzyskaj dostęp do EduStrefy