Forum

Powrót Pakiety bez oferty. Przetarg do powtórzenia.

A.

Anna .....

13

Dzień dobry.
Bardzo proszę o wskazówki w następującym przypadku:
Dziś odbyło się otwarcie ofert . Na część pakietów nie złożono żadnej oferty.
Od merytorysty wiem, że musimy koniecznie przetarg powtórzyć.
Jakie są podstawowe zasady? Czy mogę pakiety do których nie złożono ofert porozbijać na pozycje?
Co mogę zmienić a co absolutnie nie?
Będę bardzo wdzięczna za pomoc.
Od niedawna jestem Zamawiaczem i wolę się upewnić.
Dzień dobry. Bardzo proszę o wskazówki w następującym przypadku: Dziś odbyło się otwarcie ofert . Na część pakietów nie złożono żadnej oferty. Od merytorysty wiem, że musimy koniecznie przetarg powtórzyć. Jakie są podstawowe zasady? Czy mogę pakiety do których nie złożono ofert porozbijać na pozycje? Co mogę zmienić a co absolutnie nie? Będę bardzo wdzięczna za pomoc. Od niedawna jestem Zamawiaczem i wolę się upewnić.
0
2020-08-12 11:38 0

M.

Małgorzata .....

Fachowiec 1457

Kolejny przetarg będzie nowym przetargiem i postępujecie według PZP - od nowa szacowanie wartości zamówienia, wybór trybu, opis przedmiotu, warunki udziału i kryteria. Nie musicie wzorować się na poprzednim przetargu, tylko od nowa wszystkie czynności.
Kolejny przetarg będzie nowym przetargiem i postępujecie według PZP - od nowa szacowanie wartości zamówienia, wybór trybu, opis przedmiotu, warunki udziału i kryteria. Nie musicie wzorować się na poprzednim przetargu, tylko od nowa wszystkie czynności.
0
2020-08-12 11:45 0
Chcesz zobaczyć kontynuację tej dyskusji? Przyjdź na szkolenie i uzyskaj dostęp do EduStrefy