Forum

Powrót Termin otwarcia przetargu

M.

Marcjanna .....

3

Dzień dobry,
przetarg opublikowany 11 września, w poniedziałek 21 września mam otwarcie przetargu na dostawę żywności. Dziś otrzymałam prośbę o naniesienie zmiany na jedną z pozycji, zmiana wydaje się dość istotna. Natomiast nie jest mi na rękę przekładać terminu otwarcia. Chcę zaznaczyć, ze otrzymałam już 2 oferty (w tym jedna na pewno na pakiet w którym ma zostać naniesiona zmiana). Czy mogę dziś opublikować zmianę nie narażając się na przesunięcie terminu przetargu? a po drugie, wykonawca który już złożył ofertę na ten pakiet może mu zarzucić, że wycenił inny towar i nie miał czasu na naniesie zmian.
Dzień dobry, przetarg opublikowany 11 września, w poniedziałek 21 września mam otwarcie przetargu na dostawę żywności. Dziś otrzymałam prośbę o naniesienie zmiany na jedną z pozycji, zmiana wydaje się dość istotna. Natomiast nie jest mi na rękę przekładać terminu otwarcia. Chcę zaznaczyć, ze otrzymałam już 2 oferty (w tym jedna na pewno na pakiet w którym ma zostać naniesiona zmiana). Czy mogę dziś opublikować zmianę nie narażając się na przesunięcie terminu przetargu? a po drugie, wykonawca który już złożył ofertę na ten pakiet może mu zarzucić, że wycenił inny towar i nie miał czasu na naniesie zmian.
0
2020-09-17 12:09 0

E.

Ewa .....

Fachowiec 512

Jesli zmiana dotyczy zakresu zamówienia, to nalezy zmienic termin składania ofert
Jesli zmiana dotyczy zakresu zamówienia, to nalezy zmienic termin składania ofert
0
2020-09-17 12:14 1
Chcesz zobaczyć kontynuację tej dyskusji? Przyjdź na szkolenie i uzyskaj dostęp do EduStrefy