Forum

Powrót oferta po terminie- informacja z otwarcia ofert

K.

Katarzyna .....

2

Witam,
Proszę o podpowiedź, jakie kroki mam podjąć, mianowicie:
Nastąpiło otwarcie ofert (przetarg krajowy), w następnej kolejności zamieściłam informację z otwarcia ofert, po czym okazało się, że po terminie otwarcia ofert wpłynęła najpierw jedna, a następnego dnia kolejne oferta. Czy powinnam zamieścić sprostowanie do informacji z otwarcia ofert?
Z góry dziękuję za udzielone odpowiedzi.
Witam, Proszę o podpowiedź, jakie kroki mam podjąć, mianowicie: Nastąpiło otwarcie ofert (przetarg krajowy), w następnej kolejności zamieściłam informację z otwarcia ofert, po czym okazało się, że po terminie otwarcia ofert wpłynęła najpierw jedna, a następnego dnia kolejne oferta. Czy powinnam zamieścić sprostowanie do informacji z otwarcia ofert? Z góry dziękuję za udzielone odpowiedzi.
0
2020-09-30 13:01 0

J.

Jacek .....

Fachowiec 1578

Nie. W informacji z otwarcia ofert podajecie tylko informacje o ofertach złożonych w terminie, które otworzyliście na otwarciu ofert. Żadnych sprostowań. Tylko w protokole potem trzeba w odpowiednim pkt wskazać te oferty po terminie.
Nie. W informacji z otwarcia ofert podajecie tylko informacje o ofertach złożonych w terminie, które otworzyliście na otwarciu ofert. Żadnych sprostowań. Tylko w protokole potem trzeba w odpowiednim pkt wskazać te oferty po terminie.
0
2020-09-30 13:05 3
Chcesz zobaczyć kontynuację tej dyskusji? Przyjdź na szkolenie i uzyskaj dostęp do EduStrefy