Forum

Powrót Ogłoszenie o zamówieniu powyżej progów (UE)

M.

Malwina .....

10

Dzień dobry, proszę o pomoc w poniższym temacie:
Przeprowadziłam postępowanie na dostawę z podziałem na 4 części. Chciałabym teraz zrobić ogłoszenie o udzieleniu zamówienia i tu pojawia się pytanie - czy dla każdej części robię osobne ogłoszenie? Formularz (mimo zaznaczenia podziału na części) na końcu prowadzi mnie tylko do jednej części, nigdzie nie mam możliwości wpisania rozstrzygnięcia do pozostałych trzech. Czy tak jest zawsze?
Dzień dobry, proszę o pomoc w poniższym temacie: Przeprowadziłam postępowanie na dostawę z podziałem na 4 części. Chciałabym teraz zrobić ogłoszenie o udzieleniu zamówienia i tu pojawia się pytanie - czy dla każdej części robię osobne ogłoszenie? Formularz (mimo zaznaczenia podziału na części) na końcu prowadzi mnie tylko do jednej części, nigdzie nie mam możliwości wpisania rozstrzygnięcia do pozostałych trzech. Czy tak jest zawsze?
0
2020-12-01 08:40 0

M.

Malwina .....

10

OK! Już znalazłam odpowiedź! Na początku formularza należy wskazać ilość rozstrzygnięć! ;)

Ale za to wyskakuje mi taki błąd: "Błąd: Całkowita wartość zamówienia lub jego części w pkt V.2.4. nie może być wyższa od całkowitej wartości zamówienia określonej w pkt II.1.7."

W pkt V 2.4 dla każdej części wpisałam w początkowej całkowitej wartości to co szacowałam na początku zamówienia, a w całkowita końcowa wartość to co na umowie, ale mimo, że rachunkowo się zgadza, to wciąż wyskakuje błąd... Czy wpisuję to poprawnie?
OK! Już znalazłam odpowiedź! Na początku formularza należy wskazać ilość rozstrzygnięć! ;) Ale za to wyskakuje mi taki błąd: "Błąd: Całkowita wartość zamówienia lub jego części w pkt V.2.4. nie może być wyższa od całkowitej wartości zamówienia określonej w pkt II.1.7." W pkt V 2.4 dla każdej części wpisałam w początkowej całkowitej wartości to co szacowałam na początku zamówienia, a w całkowita końcowa wartość to co na umowie, ale mimo, że rachunkowo się zgadza, to wciąż wyskakuje błąd... Czy wpisuję to poprawnie?
0
2020-12-01 08:42 0
Chcesz zobaczyć kontynuację tej dyskusji? Przyjdź na szkolenie i uzyskaj dostęp do EduStrefy