Forum

Powrót WR, a kryteria oceny ofert

K.

Katarzyna .....

3

Ostatnie pytanie o WR, obiecuje. :)

Jak podchodzicie do kwestii kryteriów oceny ofert w WR?
W WR wykonawca nie składa oferty, kryteria opisuje sie w SIWZ, którego nie ma w trybie WR, wiec nie ma czego oceniać.
W żadnym zaproszeniu nie widziałam nawet wzmianki o kryteriach.

Ale trafiłam na artykuł, w którym pojawiła sie informacja, ze nie zmienia sie kryteriów oceny ofert, które były w PN i zastanawiam sie co autor miał na myśli.
Artykuł jest z 2018 roku.
Ostatnie pytanie o WR, obiecuje. :) Jak podchodzicie do kwestii kryteriów oceny ofert w WR? W WR wykonawca nie składa oferty, kryteria opisuje sie w SIWZ, którego nie ma w trybie WR, wiec nie ma czego oceniać. W żadnym zaproszeniu nie widziałam nawet wzmianki o kryteriach. Ale trafiłam na artykuł, w którym pojawiła sie informacja, ze nie zmienia sie kryteriów oceny ofert, które były w PN i zastanawiam sie co autor miał na myśli. Artykuł jest z 2018 roku.
0
2020-12-03 09:39 0

W.

Wojciech .....

Fachowiec 814

Prawdopodnie w artykule chodzi o to, iż jesli chcesz po nieudanym PN brać postępowanie WR to musisz stosować wszelkie warunki wcześniejszego PN do negocjacji oraz zastosowujesz minimalne warunki ujęte w kryteriach.
Prawdopodnie w artykule chodzi o to, iż jesli chcesz po nieudanym PN brać postępowanie WR to musisz stosować wszelkie warunki wcześniejszego PN do negocjacji oraz zastosowujesz minimalne warunki ujęte w kryteriach.
0
2020-12-03 10:24 1
Chcesz zobaczyć kontynuację tej dyskusji? Przyjdź na szkolenie i uzyskaj dostęp do EduStrefy